Logo Izvor

Sâmburi amari de caise (vitamina B 17) - 500g Stoc epuizat momentan

Ambalaj: pungă de plastic
Conţinut net: 500g
Țara de origine: Turcia
Producător: Corex sro
Produs natural

Preţul sâmburilor amari de caise scade în cazul în care cumpăraţi 2 sau 3 bucăţi!

  Sâmburi amari de caise (vitamina B 17) - 500g Stoc epuizat momentan 1 buc .. 32 lei Adaugă în coş
  Sâmburi amari de caise (vitamina B 17) - 500g Stoc epuizat momentan 2 buc .. 62 lei Adaugă în coş
  Sâmburi amari de caise (vitamina B 17) - 500g Stoc epuizat momentan 3 buc .. 90 lei Adaugă în coş

Preţurile afişate pentru sâmburii amari de caise sunt finale

Vitamina B17 (amigdalina)

Ani de-a rândul, chemioterapia a fost considerată ca fiind singurul mod de a elimina cancerul. Specialiştii încep să reconsidere o cale alternativă, nutriţia. Se pare că toţi avem celule canceroase în corpul nostru. Un sistem imunitar puternic poate distruge aceste celule înainte ca ele să se multiplice şi forma tumori.
Mâncarea procesată, stilul de viaţă şi mediul poluat pot duce la apariţia cancerului în corpul uman.

Vitamina B17, controversată şi nerecunoscută de către lumea medicală, este conţinută tocmai de către alimentele bogate în nutrienţi: hrisca, ovăz, secară, orz, orez brun, fasole albă, mazăre, broccoli, varză obişnuită, varză vânată/roşie, conopidă, spanac, migdale amare, dovlecei, cartofi dulci, coacază, neagră, zmeură, struguri, ceapă roşie, vin roşu, vânată, seminţele şi miezul din sâmburii decaise, mere, piersici, pere, prune.

Dintre toate alimentele sâmburii amari de caise sunt cea mai bogată sursă naturală de vitamina B17 (amigdalină).

Cum se consumă sâmburii amari de caisă

Se fac cure de până la patru săptămâni, timp în care se consumă între 5 şi 8 sâmburi pe zi. Nu consumaţi sâmburii dintr-o dată. Dacă nu vă place gustul amar al miezului de caisă, îl puteţi pisa şi amesteca cu musli, iaurt, făina pentru biscuiţi etc. Consumaţi în timpul curei cât se poate de multe fructe şi legume.

Contraindicaţii în consumul de sâmburi amari de caisă

Sâmburii amari de caise, conţin mici cantităţi de cianură, iar consumul lor în doze mari şi repetate, poate duce la intoxicaţii mortale.
În literatura de specialitate se spune că o cantitate de 50-60 de mieji consumaţi pe parcursul zilei pot induce coma şi chiar decesul unui adult, dar în practică nu au fost înregistrate accidente de acest tip. Totuşi, se recomandă respectarea dozelor zilnice de sâmburi pentru adulţi, iar copiii sub 6 ani nu vor consuma zilnic mai mult de 2 sâmburi.
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor!

Informaţiile de mai sus au scop informativ, ele nu înlocuiesc recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu folosiţi aceste informaţii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament.


Sâmburi amari
de caise (vitamina B 17) - 500g
Stoc epuizat momentan

Produsul a fost adăugat in coş

Coș de cumpărături

Logo Izvor